19. srpna 2017

Pilní jako včelky


V botanický dneska měli včelí festival. Na místě bylo korejské auto s občerstvením, propagace sdružení pro ochranu motýlů a živý včelín. Zadarmo jsme si ukouleli svíčku ze včelího vosku a Helenka dostala včelí tykadla. Moc jsme se nedrželi protože v plánu je před obědem návštěva Tickellových.
Brian nám opět pomáhá s opravou auta. Opravu jsme dlouho odkládali, měli dost práce na domu a poslední týden jeli do Vermontu na dovču. Poslední dny je hrozný vlhko a vedro a tak nám klimatizace chyběla jako nikdy před tím. Už jsem to předevčírem nevydržel a zkusil ji otočit na superchlazení. Kupodivu se ukázalo, že AC funguje nezávisle na rozbitý součástce a chladí! No super. 

K Brianovi kupujeme pizzu a po obědě začínáme rozebírat auto. První na ředě je oprava mechanizmu v okýnku. Utrhlo se ocelový lanko zvedající sklo. Youtube je plný návodů na rozebírání Hondy 2007 a tak máme za chvilku hotovo. Výměna regulace na chladícím vedení byla blesková záležitost. Ve tři jsme doma. Večer jdeme na Burning Man festival, Eva jako dobrovolník, my s Helčou jako VIP.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat