20. srpna 2017

Hlídači na Burning Man Nights

S nově opraveným autem jedeme večer pomáhat na stále probíhající výstavu Burning Man Nights. Každý čtvrtek večer je tu akce, kdy si můžete sáhnout na exponáty. Evička dělá dobrovolnici a my s Helenkou očumujeme kolem. Tentokrát vyfasovala hlídání žebříku u veliké boty, ve které podle tradiční anglické básničky bydlela stará paní co měla spoustu dětí. V botě byl miniaturní pokojíček s kamnama a knihovnou, malým křesílkem a pidi ponorkovým oknem.

Do druhého patra se lezlo po žebříku a pak šup dolů po točitém schodišti dolů. Vypadalo to dost nebezpečně, Evy úkol byl upozorňovat šplhající američany ať se pevně drží. Většina z nich zdolávala ferratu v žabkách, nejhorší byly malý děti, který ani nedosáhly na další schod. Nikdo nespadl, což se do teď divíme.

Eva nemohla od tak důležitýho místa utýct, s Helenkou jsme pařili sami a občas za mamkou přišli doplnit sílu. Po setmění krásně vynikly osvětlený instalace. Bylo to bájo, spousta z těch exponátů nám přišla hezčí v lese než když si je představíme na poušti. 


Hodně bezva byl altánek od Gregga Fleishmana, který staví z překližky vychytaný budovy/nábytek/auta co pruží a přesto drží. Na Youtube je s ním super rozhovor. Už je konec léta a moskyti ukrutně žerou.

Žádné komentáře:

Okomentovat