29. května 2017

Sousedské pokoupání

Přestože máme za domem čerstvě napuštěný bazén, holky musí k moři. Cestou to bereme přes Walmart a dokupujeme letní nezbytnosti jako je přístřešek na pláž, plavky a vesta pro Helču. Přenosnou lednici ještě nemáme, zatím chodíme na hladovo. 

Chtěli jsme jet na stejné místo jako včera, ale skončili jsme na Community beach o kousek vedle. Parkoviště bylo dnes na Memorial day nacpaný a tak kroužíme a čekáme, místo máme relativně rychle. Pláž není nijak nacpaná a první stavba domečku byla taky vcelku rychlá. Moře už je tak teplý, že se nám ani nechce ven. Helenka šla párkrát pod vodu aby ochutnala moře.
Plavčíci střeží pobreží z vyvýšených plošin a houkačkou ve spreji rozhánějí nepřístojnosti ve vodě. Nesmí se za bójky, tam už je vody skoro po prsa. Ostré pískání si vysloužili sígři, kteří si lezli na ramena. A to ani nechtěli skákat. Je tu tvrdej režim, plovákem od plavčíka to asi bolí, mají tu respekt. 
Nad hlavou nám dvakrát proletěl těžký Boeing C17, vypadalo to, že každou chvíli spadne jak letěl pomalu. Byli jsme venku celý odpoledne, zítra uvidíme jestli se od slunčka trochu začervenáme. 

Žádné komentáře:

Okomentovat