16. dubna 2017

Velikonoční oběd

Koláče mají obrovský úspěch, skoro se tu nakonec poprali o to, kdo si jich víc odnese domů. Lizz, manželka Christinina bratra, má české kořeny a její babička dělala podobné. Nám zase vyráží dech ananasové překvapení se sýrem posypané sušenkami, mňam. Další pecka je dort  vyrobený z amerického cukru, minimálně třikrát sladšího než známe doma. Říkáme mu otevírak očí. Vaří tu skvěle a na stole nechybí zelenina, jen si jí nikdo moc nevšímá a nakonec asi poletí do koše.

Miminko Angelina měla s naší Helčou o zábavu postaráno. Victoria nezklamala a naučila Helenku super bájo ježdění po zadku po schodech. Chlubili jsme se koláčema a pečením chleba, v tom už jsme profíci. Strejda Bill ale taky peče, pěstuje si fazole a žije nebývale v souladu s přírodou. I Nina, paní domu a Christinina maminka, má vztah k přírodě. Krmila ptáčky v zimě, pak začala drobotinu dokrmovat i v létě. Zanedlouho si toho všiml jeden chytrý sokol a v blízkém keříčku čekal na snadnou kořist. Ptáčci byly postupně vyjedeni.

Odjíždíme nadopováni cukrem a tak nám ani moc nevadí, že zase svítí kontrolka Zkontroluj motor. Už jsem byl v autokrámu na diagnóze a je to stále stejná chyba. Asi vyměníme kočičky svíčičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat