18. listopadu 2017

Angelina 1.

Angelina od Tickellových slaví první narozky. Při prvním setkání Dětí a Pivovarů byla ještě v břiše. Zavolali jsme si Uber a vyrazili do hasičárny ve Virginia Beach. Taxikář byl skoro náš soused, bydlí o dvě ulice vedle. Povídal nám jak si doma praží kávu a přitom z hrnku usrkával studené instantní kafe. Sám se tomu smál.
 
 Oslava byla monstrózní. U deseti velkých stolů seděla široká rodina s kamarády z práce a známými ze školky. V rohu Brian postavil z plastových trubek, závěsů a tabletu Fotobuňku, kde vám po vyfocení hned z tiskárny vyjela fotka.
Mimo to nás oslnilo nekonečné množství pizzy a dortíků. Skákací hrad Helču netáhl, hlavní atrakcí bylo miminko Angelina. Nakonec děti s baseballovou pálkou bušili do kachničky plné sladkostí.

Strejda Bill, bratr Christininy maminky, se nám svěřil, že nedávno vypil naše víno. Totiž víno které jsme loni přinesli na vánoční oslavu. Ukázalo se, že ho nikdo z rodiny nepije. Bill si ho vzal nakonec domů. Před pár dny při návštěvě kamaráda na flašku narazili, když jim došlo pivo. Pak jsme se bavili o pití levného vína, faktor zábavy 5!

Žádné komentáře:

Okomentovat