22. listopadu 2016

Díkuvzdání


Co jsme tady tak se pořád něco slaví. Tento týden zkrátí díkuvzdání, v práci se končí ve středu po obědě. Ve čtvrtek ráno budou všichni u snídaně sledovat Macy's průvod, večeři s krocanem a nádivkou si dají už ve 2 odpoledne a k večeru se usadí u fotbalu. Jíst dřív má výhodu, že do večera krocan slehne a do vás se vejde další dávka dezertů a fotbalových piv. Púvodní myšlenka se nevytrácí, je to stále o plnění bříšek.


Minulou sobotu jsme byli pozváni na ukázkouvou večeři pořádanou pro zahraniční studenty. Jasně, naplnit bříška zadarmo bychom si mohli nechat ujít, ale Janek ještě neviděl kampus. Servíroval se krocan s nádivkou, kaší a fazolkami. Vrchol odpolední večeře byly dezerty. Pekanový koláč byl jak z nebe, možná na takový dávky cukru nejsme stavěný. Na závěr proběhlo bingo a šlo se domů. Protože tu chodíme hlavně pěšky, měli jsme na konci dne 13mil v nožkách.


Večer se v centru konal menší průvod. Prezentují se místní firmy a pochodový kapely. Tolik trumpet najednou jsem ještě neviděl, dohromady s rytmickou sekcí ohlušující a superiózní zážitek!







Žádné komentáře:

Okomentovat