26. října 2016

Pozdravujeme domů


Dík všem za krásný přání, po cestě jsme trochu přejetý, ale letadlo doletělo a hotel neshořel, zatím. Let byl bezva, paní co seděla vedle nás znala bratra Dr. Ilnerové, vědkyně která kdysi odjela zkoumat do NY a inspirovala nás ke jménu Helenky. Hustý jak je to letadlo malý.



Teď jsme v domku v historický čtvrti Norfolku na 810 Westover Ave. Okolí bude pro Hell (anglická zkratka) fajn, další bydlení budeme hledat tady v okolí. Nákup jídla máme za sebou, miminko pěkně do náručí a nákup do kočárku, lidi v autech jsou exoti. Telefon zatím nemáme, na kredit tu moc nehrajou, telefon by se ale hodil hned po přiletu a od té doby snad 10x.




Včera večer nám přišla postýlka pro Helču, jen hodili balík k domu, zazvonili a odjeli, jestli budu kupovat kytaru musím dát bacha. První noc v hotelu na letišti omylem obsadili náš pokoj, takže jsme dostali velkej až v horním patře. Miminko tady neuvěřitelně funguje. Povídá si s ní každý koho mineme. Je zde mnoho kulturních rozdílů, papírek mezi plátky sýra, metr vysoká postel a televize pouze přes internet. Doufáme, že se bude Helence líbit Helouvín. Teď je Eva na první schůzce na univerzitě, dítě spí a já se válím u dvoumetrové plazmy a zkouším něco napsat. Pozdravujeme všechny!